Friday, April 30, 2010

New Photo_Editor :P


Hobi Baru sekarang.... Edit mengedit gambar...Tapi x la sepro photographer kat luar sana 2... kat bawah nie pic yg aku buat2 pandai edit..kalau x cantik 2 aku paham....dak baru belajar la katakan




me n MYrOOmate

Khidmat masyarakat seksyen 3




Aku Shaden..mcm model de


Haha..we are together



Wednesday, April 21, 2010

My birthday :)

This month my besday.....tapi mcm 2 dugaan berlaku...Aku rasa cam cinta antara aku dan dia x sehebat dulu....jarak adalah punca keretakan nie...walau cam na pon aku still happy with my friends kat UThM nie...korang semua best.....tapi dah x lama dah nak dok sekali ....pas nie semua dok umah asing2.pape pown aku harap hubangan kita x kan putus setakat ini...N aku bersyukur masih dipanjangkan umur..Aminnn....

Thursday, April 15, 2010

Hadiah Ulang tahunku





This year, My LOver hadiahkan aku "percutian 3 hari 2 mlm" in Kota keriangan...(GENTING)... best sgt kat sana...biasa la holiday la katakan...Sampai sana kul 3.oo pg..Nak check in hotel kul 12.00 tgh ari...Mak oii..lama 2 de......Dah la siap kena berangka giliran plak 2.sabar je la.tapi yg x bestnya,satu jer..makan...mahal siut... terpaksa la aku n "dia" mam Mc D hari..Adoi...ssh la kalau cam 2...Bab 2 men permainan kat sana plak,aku serahkan kat si Hero kita 2...AKu gerun de....Semua aku cube sekali je...no second 2 round...huhu..Adoi nak luruh jantung aku dia buatnya... tapi rasa cam kejap je masa berlaku...tut tut dah nak blik.Dalam perjalanan blik aku n Dia igt driver 2 nak singgah mam la..last2 dia singgah kedai "MR sotong"(Chinese Food)...Adoi x dapat mam nasi g...so ape g , g la cari roti Buttershotch...blasah jer la janji dpat tampung perut ku yg lapar ini....:P